Jeg giver dig praktiske, mentale redskaber til at komme videre med. Redskaber, som du selv kan bruge efter terapisessionen.

Jeg er født i 1974, og uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet i 2007. Jeg er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg har arbejdet i et rehabiliteringscenter for flygtninge og torturoverlevere, på en rådgivning for selvmordstruede, i socialpsykiatrien og i en lægepraksis. Jeg skrev speciale om mindfulness og traumer og er uddannet i kropspsykoterapi og i narrativ terapi. Jeg har haft egen praksis i København siden 2013.

Senest har jeg i 2021 uddannet mig i cirling hos Circling Europe. Circling er sidste nye skud på stammen inden for mindfulness og personlig udvikling. Det handler om, hvordan vi bringer mindfulness ind i relationer og heler vores relationelle sår sammen med andre mennesker.

Jeg har i 2021 udgivet fagbogen “Hel dine følelser -med mindfulness og medfølelse”.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker, der lider af lavt selvværd, depression, angst, spiseforstyrrelser, stress, traumer og udbrændthed og afhængighedsproblematikker. Jeg har også specialiseret mig i særligt sensitive, det at være født med et sensitivt nervesystem. Jeg tilbyder også parterapi.

Som psykolog og terapeut brænder jeg for følelsesmæssig heling og har gennem mange år været dedikeret til at anvende de mest effektive metoder til at hjælpe, når det er svært at være menneske.

 

Seneste nyt fra mig

Hvorfor er jeg ikke glad?

Hvorfor er jeg ikke glad?

Rigtig mange mennesker stiller spørgsmålet "hvorfor er jeg ikke glad?". Vi forsøger ofte, at være i godt humør. Det er et kulturelt ideal, at vi...