Uddannelse i mindfulnessbaseret terapi

Jeg tilbyder nu en uddannelse til dig, der arbejder med mennesker og vil anvende mindfulness-terapi og mindfulnessbaserede terapeutiske redskaber. Uddannelsen strækker sig over 6 måneder. Det er en ”Hands on” praktisk uddannelse, hvor du får praktiske og konkrete værktøjer at arbejde med. Du lærer både mindfulness og relatefulness. Relatefulness er ”sidste skud på stammen”, inden for mindfulness. Læs mere om relatefulness her: Mindfulness og relatefulness

Du får redskaber, der hjælper mennesker til at:
Komme ud af hovedet og ned i kroppen, finde roen, trygheden og livsglæden inden i. Slippe tankemylder og overtænkning. Hele følelsesmæssige sår og regulere vanskelige følelser. Afvæbne den ”indre kritiker”. Opleve stærkt selvværd. Komme ud af pleaser-rollen. Være sig selv og udtrykke sig selv sandt, sammen med andre mennesker. Have trygge, nærende relationer og føle samhørighed og tilhørsforhold. Sætte grænser. Være social på bæredygtige måder, være tro mod sig selv og sin energi og samtidig styrke relationer. Have tillid til livet.

Uddannelsen er traumeinformeret. Du lærer om tilknytningsteorien, det nye børne og menneskesyn, om hvordan kroppen og nervesystemet fungerer, relationelle traumer og familie-dynamikker. Du lærer, hvordan du heler følelsesmæssige og generationelle traumer, familiens sår, der er overleveret fra generation til generation.

Du lærer at skabe et helende rum mellem mennesker. Når du bruger mindfulness og relatefulness tilegner du dig nye, bæredygtige måder at være i verden på, der både styrker dig og dine relationer. Det er et bevidsthedsarbejde, hvor du lærer at respondere bevidst, når og efter, at du er trigget, i stedet for at blive styret og kapret af automatiske flugt, frys og angreb-reaktioner. Du lærer at reparere sårede følelser i dine relationer og skabe tryghed og nærvær.

Udover uddannelsen får du også et ”netværk for mønsterbrydere”, en gruppe af ligesindede, som du følges med på din udviklingsrejse. Det at dykke ned i mindfulness og relatefulness er en måde at bryde gamle mønstre og social arv på og være i verden på en ny og bæredygtig måde. Uddannelsen danner også en ramme for din egen helingsproces og udvikling.

Praktisk: Uddannelsen foregår i lyse lokaler i København. Den starter op i begyndelsen af 2025 og er i 3 moduler over 3 weekender. Desuden er der en lørdag hvor vi mødes IRL og 5 aftenmøder, der foregår online i hverdagene. Vi mødes alle sammen og træner mindfulness og relatefulness sammen og du får sessioner med mig, hvor du oplever mindfulnessbaseret terapi på egen krop. Der er en facebookgruppe knyttet til uddannelsen, hvor vi sparer med hinanden og jeg lægger undervisningsmateriale ud. Uddannelsen koster 34.554 kr. Du får min bog ”Hel dine følelser- med mindfulness og medfølelse” og der vil blive anvist et pensum. Du kan betale på én gang eller i rater.

Se her for mere detaljeret modulbeskrivelse

Er du interesseret i uddannelsen, mødes vi i et zoomkald, hvor vi afstemmer forventninger og ser, om uddannelsen er noget for dig. Skriv til mig på mail@camillabruun.dk for mere info.

Få nyheder fra mig

Jeg har meget på hjertet, følg med her 

Du modtager nu nyt fra mig. Jeg glæder mig til at skrive til dig.