Hel dine følelser – med mindfulness og medfølelse

Hel dine følelser er en håndbog i følelser. Bogen giver dig en ny strategi på repertoiret baseret på moderne følelseshåndtering, hvor det at stå ved vores følelser og sårbarhed er en styrke.

 

Bogen er et opslagsværk, hvor du kan slå alle dine følelser op, der opstår i dagligdagen og i krisesituationer og få førstehjælp til følelser, der udfordrer dig. Det kan være alt fra indre uro til forkerthedsfølelse eller kærestesorger. Du kan få hjælp til stress, parforholdsproblemer og afhængighed.  

Bogen giver dig en ny strategi på repertoiret. Den er baseret på mindfulness og medfølelse, men det er ikke fordi du behøver at meditere en masse. Bare det at forstå og anvende de her principper i et øjeblik, kan gøre en ret stor forskel.

Bogen viser​ dig, hvordan du i praksis kan finde ro, når du føler uro, og hvordan du accepterer dine følelser, uden at de overvælder dig eller trækker dig ned.

Følelser er som små spøgelser, der bliver ved at komme og banke på, indtil vi tør at invitere dem ind.

Bogen er en hands on praktisk bog, hvor du bliver guidet til hvordan du hver gang, du møder en svær følelse kan tilføje en venlig stemme til din indre dialog, hvordan du kommer ud af alle tankerne oppe i hovedet, som man så let farer vild i og ned i kroppen hvor alle ressourcerne, livet og roen bor.

Jeg fik øjnene op for ressourcerne i mindfulness, da jeg, i forbindelse med mit speciale på psykologistudiet, rejste til Nordindien og interviewede tibetanske torturoverlevere, en buddhistisk befolkningsgruppe som har en særlig modstandskraft. Siden har jeg som klinisk psykolog specialiseret mig i mindfulnessbaseret terapi, og i bogen får du mine bedste redskaber til at skabe heling, finde ro og glæde.

Læs mindfulnessforeningens anbefaling af bogen her: Boganmeldelse

Læs hvad folk siger om bogen her: Anbefalinger

Bogen er også kommet som lydbog. Den ligger på Mofibo og Saxo. Se link her: Lydbog

Læs uddrag fra bogen her

Anbefaling:

Hel dine følelser med mindfulness og medfølelse af psykolog Camilla Bruun (2021) er en meget velskrevet bog, der med omhu, vid og stor omsorg inviterer til at møde os selv og alle livets følelser med bevidsthed og kærlig opmærksomhed. Med bogen får de klemte, glemte og gemte følelser et talerør. Det er befriende og derfor er bogen virkelig læseværdig. Smertefulde følelser vil dukke op hele livet. I bogen bliver de mødt af et sprog, af øvelser og eksempler, som kan være med til at bane vejen for en ny forståelse og værdsættelse. ”Jeg ser dig, og det er ok du er her, er formentlig det budskab vores svære følelser har allermest brug for” skriver Camilla Bruun, der med denne bog debuterer som forfatter. Bogen har jeg læst med glæde og allerede anbefalet til flere af mine bekendte, klienter og kollegaer. Jeg håber, at bogen må nå ud og være til gavn for mange flere læsere.

Tine Norup

Psykolog, specialist og supervisor

Seneste nyt fra mig

Undgåelsesfælden

Undgåelsesfælden

At forstå undgåelsesfælden har været en gamechanger for mig, både privat og i mit arbejdsliv som...

Julens følelser

Julens følelser

Nu nærmer julen sig. Det er ofte en periode med mange følelser. Når familier samles vækkes alt til...

Få nyheder fra mig

Jeg har meget på hjertet, følg med her 

Du modtager nu nyt fra mig. Jeg glæder mig til at skrive til dig.