Et blødt hjerte og stærke grænser
Som sensitiv har du et blødt hjerte i en hård verden. Det er modigt og stærkt. Det er ikke svagt. Mange af os har dog ikke lært, hvordan vi beskytter vores energi og sætter stærke grænser, der kan beskytte vores følelsesmæssige balance. Lær hvordan du undgår at tage andres følelser og stemninger på dig. Lær hvordan du undgår at falde i people-pleaser fælden, hvor du mister din energi, og lær hvordan du siger fra overfor giftig tone og adfærd.
Jeg er selv særligt sensitiv og har været på en lang rejse både privat og som psykolog i at forstå sensitiviteten, og hvad vi sensitive mennesker har brug for, for at trives og udfolde vores styrke i denne verden. Tidsånden er med os og verden har så meget brug for din modige sensitivitet.
Jeg har skræddersyet et nyt individuelt forløb til sensitive med fokus på grænser, energi og selvværd. Du får min bog om følelsesregulering ”Hel dine følelser” med i købet, som er skrevet til sensitive.
Forløbet består af 3 samtaler med mig, min bog og mine bedste redskaber til særligt sensitive. Der er sommerrabat lige nu. Køber du forløbet i juni eller juli 2024 koster det kun 3000 kr. Normal pris er 3750. Du kan selv bestemme hvornår på året, du ønsker at samtalerne afholdes. Forløbet kan også tages online. Tilmeld dig via sms på tlf: 21183436 eller mail@camillabruun.dk

Få nyheder fra mig

Jeg har meget på hjertet, følg med her 

Du modtager nu nyt fra mig. Jeg glæder mig til at skrive til dig.