Sensitive og narcissister

Mange har spurgt, om jeg ville skrive om sensitive, der møder narcissister. Sensitive er typisk vokset op med følelser af utilstrækkelighed og narcissister har (på grund af deres egne ar på sjælen) specialiseret sig i at få andre mennesker til at føle sig utilstrækkelige. Så der er et ”match made in heaven”. Der opstår en ”traume-binding”, som kan være svær at komme ud af.

Narcissisten er ofte utilregnelig og skifter mellem at få dig til at føle dig elsket og utilstrækkelig. Det er enormt forvirrende, og aktiverer en gammel programmering, hvor en andens utilregnelighed og utilgængelighed føles som en chance for at bevise dit værd og vinde vedkommendes kærlighed.

Det kan blive til en afhængighed, hvor du bliver afhængig af den tilstand, at kæmpe for en kærlighed, som er utilregnelig, fordi det føles som om den kortvarigt regulerer din smerte og dit kærlighedssår.

Kærlighedssåret

Sensitives kærlighedssår handler om at blive misforstået, ikke set, elsket, respekteret og mødt, godt nok. Det giver den dybe ensomhed i sjælen og en forkertheds- og forladthedsfølelse, som en usynlig smerte under huden. Med den følger ofte længslen efter den kærlighed, der kan gøre det hele godt igen.

Det var sådan jeg selv voksede op. Jeg drømte om en, der skulle komme og gøre det hele godt igen, en der forstod, og som jeg kunne dele alt med, som ville være nærværende for mig og elske mig ubetinget.

I mit voksenliv lærte jeg, at den jeg virkelig ventede på, var mig selv. Min egen kærlige, modne bevidsthed. Det er primært min egen voksne bevidsthed, der kan hele mit kærlighedssår.

Jeg næres af dybe, tætte relationer til andre. Jeg har nogle mennesker i mit liv, som er enormt vigtige for mig, mens jeg læner mig ind i min egen indre kærlige dialog og bevidsthed. Det er den, der altid griber mig og det er den, jeg søger at hvile i, når jeg udtrykker mine følelser, behov og grænser.

Når relationer gør ondt, peger de på iboende sårede følelser, som er klar til at blive helet, i lyset fra din egen kærlige bevidsthed. Hvordan du gør, fortæller jeg om i min bog ”Hel dine følelser”. Der er lige nu septemberrabat på 25%. Du kan købe den hos forlaget her: Forlag. Rabatkoden er : heldinefølelser.

Få besked, når der er nyt på bloggen

Loading

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Undgåelsesfælden

Undgåelsesfælden

At forstå undgåelsesfælden har været en gamechanger for mig, både privat og i mit arbejdsliv som psykolog. Når vi mennesker sidder fast i noget...

Få nyheder fra mig

Jeg har meget på hjertet, følg med her 

Du modtager nu nyt fra mig. Jeg glæder mig til at skrive til dig.