Selvmordstanker

Selvmordstanker handler som regel ikke om at man gerne vil dø, men om at man gerne vil et bedre sted hen end der, hvor man er lige nu. Selvmordstanker opstår, når man er i en situation der føles for uoverskuelig eller som gør for ondt.

Der kan være følelser af håbløshed, opgivenhed og fortvivlelse. Der kan være negative tanker der kører i ring. Men det er bare følelser og tanker. Det er ikke det samme som hele virkeligheden. Håbløshed og fortvivlelse er desuden menneskelige følelser, som gerne må være her, og som vi alle dybest set kender til.

Ræk ud. Der er nogle der kan hjælpe dig, og du fortjener venlighed, forståelse og kærlighed, uanset hvad du går i gennem og hvad du tænker og mærker. Du er ikke alene med din smerte. Smerten er ikke din alene. Det er vores smerte. Din smerte tilhører menneskelivet. Der er mennesker der har følt den før dig, og som vil føle den efter dig. Ræk ud og bed om hjælp.

Læs min blog om selvmordstanker her: Du er ikke alene – selvom det kan føles sådan.

Du er velkommen til at kontakte mig med henblik på en samtale på tlf.: 21 18 34 36. Mail@camillabruun.dk. Jeg har arbejdet på Livslinien, en rådgivning for selvmordstruede, i mange år.

Jeg kan også varmt anbefale at kontakte Livslinien, som er en anonym og gratis rådgivning, hvor der sidder søde og dygtige mennesker klar til at tale med dig om selvmordstanker. Livslinien er åben fra kl. 11 til 04 hver dag og har tlf. nr.: 70 20 12 01. https://www.livslinien.dk/

Få nyheder fra mig

Jeg har meget på hjertet, følg med her 

Du modtager nu nyt fra mig. Jeg glæder mig til at skrive til dig.